fbpx

Aurinkosähköasentaja (Haku päättynyt)

Lp-Solar Oy on aurinkoenergiaratkaisujen asennukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio Suomessa. LP-Solar Oy asentaa ja suunnittelee aurinkovoimaloita, sähköautojen latausasemia sekä energiahallinnan automaatio- ja varastointiratkaisuja. Toiminta on alkanut vuonna 2014 ja tähän mennessä on tehty noin 1000 asennusta Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Keski-Suomessa ja Etelä-Pohjanmaalla.  Aurinkoenergia-ala on voimakkaassa kasvussa ja LP-Solar on kehittymässä kovaa vauhtia.  Tänä vuonna LP-Solar on yhdistynyt osaksi kansainvälistä 1KOMMA5 konsernia.  Rakettimaisesti kasvava saksalainen puhtaan energian konserni 1KOMMA5 tarjoaa konkreettisen mahdollisuuden hiilineutraaliin tulevaisuuteen. Tänä vuonna konsernin liikevaihdon odotetaan nousevan 600 miljoonaan euroon. 

LP-Solar Oy etsii aurinkosähköasentajaa Tampereelle. 

Haluaisitko sinä töihin ympäristöteknologian edelläkävijä yritykseen ja olla luomassa hiilineutraalia huomista? Kiinnostaako sinua työpanostasi vastaava palkka itsenäisissä tehtävissä ja ison konsernin tarjoamat uralla etenemisen mahdollisuudet? Tässä olisi sopivalle henkilölle vakituinen työ toimialalla, joka työllistää nyt ja tulevaisuudessa.

Työ sisältää katolla työskentelyä, joten pääset nauttimaan paljon aurinkoisista säistä, mutta sateen sattuessa positiivinen asenne on avainasemassa. Tehtäviin kuuluu erikokoisten aurinkovoimaloiden sekä niiden oheislaitteiden, kuten energiavarastojen ja sähköautojen latausasemien asentaminen. Jokainen asennuskohde on uniikki, joten tässä työssä pääset vaihteleviin työympäristöihin, ja jokainen työpäivä on erilainen!

Arvostamme muutaman vuoden työkokemusta sähköasennustehtävistä erityisesti kiinteistösähkön puolelta sekä kykyä ottaa vastuuta ja toimia nokkamiehenä asennustehtävässä. 

TARJOAMME sinulle

* 4 päivän työviikon (10h/päivä, perjantai vapaa)

* työssäsuoriutumistasi vastaavan ansiotason (noin 30000-45000 euroa vuodessa)

* verottomat matkakorvaukset

* vakituisen työsuhteen

* mahdollisuuden kehittyä ja edetä työuralla 

* aurinkoisen työilmapiirin

* joustavat työolosuhteet

* korkealaatuiset työvälineet

* hyvin itsenäisen työn

ODOTAMME sinulta

* sähköasentajan tutkintoa

* kykyä asentaa aurinkosähköratkaisut yksin tai kykyä kehittyä sellaiseksi

* kykyä katolla työskentelyyn

* tehokasta työotetta

* ongelmanratkaisutaitoja

* palveluhenkisyyttä

* valmiutta yönylikestäviin reissuhommiin

* valmiutta työskennellä ulkotöissä vuoden ympäri

* B-ajokortia

Jos haluat liittyä mukaan nuorekkaaseen ja kehittyvään 10 hengen asennustiimiin, lähetäthän hakemuksesi liitteineen työpaikkailmoituksen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Heimolta heimopäällikkö Mikko Heino, puh 044 777 5105, mikko.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.