fbpx

Tuotantopäällikkö (Haku päättynyt)

Sisuwood Oy ja IS-VET Oy valmistaa kalusteita laaja-alaisesti eri alojen tarpeisiin ympäri Suomen.
Asiakkaille valmistetaan korkealaatuisia, mittoihin tehtyjä kalustekokonaisuuksia, jotka ovat valmistettu
ammattilaisten käsissä huipputeknologiaa hyödyntäen. Tuotantoketjun korkea laatu perustuu
henkilökunnan pitkään kokemukseen ja asiantuntevuuteen. Erikoistuotteiden ohella yrityksellä on myös
omaa tuotekehitystä.

      

Etsimme asiakkaallemme Sisuwoodille Juvan tehtaalle 

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Tuotanto kasvaa ja Sisuwood tarvitsee kokeneen tuotantopäällikön sitä kasvattamaan.

Tuotantopäällikkönä suunnittelet Juvan tehtaan toimintaa tuotannollis - taloudellisesti, vastaat tuotannon sujuvuudesta sekä toimit tavoitteellisesti kokonaisuutta ja tulevaisuutta ajatellen. Olet yhteistyökykyinen henkilö, joka työskentelee sujuvasti konsernin toisen tehtaan kanssa. 


Etsimme tehtävään ammattitaitoista tuotantopäällikköä, jolla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Toimialaosaaminen ei ole välttämätöntä. Toivomme sinulta, että omaat tuloksellisen työskentelytavan ja ymmärrät toiminnan jatkuvuuden merkityksen. Tehtävässä pärjäät hyvillä yhteistyötaidoilla, hyvällä tekemisen meiningillä sekä taloudellis - teknisellä ymmärryksellä.


Sisuwoodilla pääset haastamaan itsesi ja vastaamaan alati vaihtuvasta tuotannosta. Konserni tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi. Sinulle on tarjolla pitkäaikainen työsuhde sekä toimiva tiimi ympärilläsi. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Henkilövalinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimo, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.