fbpx

Ravintolatyöntekijöitä Salpausselän kisoihin (Haku päättynyt)

Etsimme tarjoilijoita 23.3. Vesijärvihallissa järjestettävään gaalaan, jossa muistellaan Salpausselän kisojen 100v historiaa. Kisaviikonloppu on 24.3.-26.3.2023, jossa on myös monenlaisia töitä tarjolla ravintola-alan ammattilaisille. Tule mukaan!

Salpausselän kisat järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1923. Nyt 100v juhlavuonna luvassa on huippu-urheilua, käsinkosketeltavissa oleva festaritunnelma ja jännittäviä kisaelämyksiä koko viikonlopun ajan.

Kenelle työ sopii?

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita tarjoilijoita gaalaan 23.3.2023. Torstain työajat ovat arvioidusti klo 17 alkaen klo 21:30 saakka. 

Tehtävässä menestyt varmasti, mikäli omaat vähän kokemusta tarjoilusta ja haluat osaltasi varmistaa asiakkaiden viihtyvyyden ja illan sujuvuuden aurinkoisella palveluasenteellasi. Pääset mukaan hyvään ja ammattitaitoiseen porukkaan.

Sinun on mahdollista työskennellä myös kisaviikonloppuna erilaisissa työtehtävissä. Pääset vaikuttamaan työnkuvaasi osaamisesi ja toiveidesi pohjalta.

Työajat riippuvat hieman työtehtävästäsi, mutta toivomme sinun sitoutuvan koko kisapäivän kestäviin vuoroihin. Alustava arvio työvuorojen kestosta on seuraava: pe 11:30-22:00, la 10:00-00 ja su 10:00-20:00.

Pääset mukaan mahtavaan porukkaan. Tämä on ainutlaatuinen kokemus, jossa voit verkostoitua ja olla osana toteuttamassa ensiluokkaista asiakaspalvelua tapahtumaympäristössä.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus sanelee työstä maksettavan vähimmäispalkan. 
  • Kunnon perehdytyksen 
  • Ainutlaatuisen kokemuksen 
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu on videohaastattelu.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.