fbpx

Maalaamotyöntekijä (Haku päättynyt)

Kiinnostaako sinua työskennellä vakavaraisessa yrityksessä? Onko sinulle oma työnjälki kunnia-asia? Hae Jauhemaalarin paikkaa!


Millainen työ on kyseessä?

Etsimme asiakkaallemme Nastolaan maalaamotyöntekijää. Työtehtäviisi kuuluu metallituotteiden jauhemaalaus.
Työ on määräaikainen ja asiakasyrityksellä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää omaa osaamistasi. 

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii henkilölle, jolla on aikaisempaa kokemusta jauhemaalauksesta. Tartut työhön oma-aloitteisesti sekä osaat Suomen kieltä. Perehdytys tapahtuu Suomen kielellä. Sinulla pitää olla vuorotyövalmius.


Miksi kannattaa hakea?

Tätä työtehtävää kannattaa hakea, jos haluat vakaan työsuhteen, kilpailukykyisen palkan sekä monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Lisäksi asiakkaalla on hyvä työilmapiiri. Aluksi työllistyt Henkilöstöpalvelu Heimon kautta kuusi kuukautta ja kun olet näyttänyt osaamisesi, sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille.


Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

Tässä työssä palkkasi on teknologia TES:n mukainen. Palkka kuitenkin määräytyy sinun osaamisesi ja aikaisemman kokemuksen perusteella.

Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa, ja määräaikaisuuden loppuessa autamme sinua löytämään uuden työpaikan.

Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.

Meillä kysymyksiisi vastaavat aina aidot ihmiset, jotka ovat tukenasi koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Hyvät työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! 

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, oskari.lindeman@hpheimo.fi, 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.