fbpx

Levynleikkaaja (Haku päättynyt)

Kera Group Oy on rakennusalan muovituotteita valmistava yritys Orimattilassa. Yhtiön asiantuntemus keskittyy erilaisiin päivänvaloratkaisuihin sekä paloturvallisuutta edistäviin savunpoistojärjestelmiin. Päätuotteita ovat savunpoistoluukut, kattovalokuvut sekä erilaiset kodin ja asumisen ratkaisut, kuten valokatteet, terassit ja terassilasit.

Etsimme Kera Groupille Orimattilaan

LEVYNLEIKKAAJAA

savunpoistoluukkuosastolle vakituiseen työsuhteeseen

Työotteeltasi olet suunnitelmallinen ja huolellinen.

Arvostamme hakijalta:

- metallialan ammattiosaamista erityisesti levyleikkurin käytöstä

- oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta

- taitoa toimia itsenäisesti ja tiimissä

- sorminäppäryyttä

- paineensietokykyä

Työssä pärjäät ammattitaidolla, hyvällä asenteella ja motivaatiolla! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ma-pe.

Lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.