fbpx

Siivoustyön palveluohjaaja (37,5h/vko) (Haku päättynyt)

Haemme asiakkaallemme Uusi Era Palvelut Oy:lle työhön osallistuvaa palveluohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Mikä on Uusi Era Palvelut Oy ja mitä se tekee?

Uusi Era Palvelut Oy on nimensä mukaisesti tuonut uusia raikkaita tuulia Pirkanmaan alueen yritysten ja kotitalouksien puhtaanapitoon. Asiakaslähtöisenä ja kustannustehokkaana siivouspalveluyrityksenä suunnittelemme ja teemme juuri teidän yrityksenne tarpeisiin ja rytmiin sopivan siivouspalvelun. Kausittaiseen siivoustarpeeseen kykenemme tarvittaessa vastaamaan yli 20 siivoojan voimin. Arvostamme asiakkaitamme ja yhteistä ympäristöämme. Käytämme ympäristöystävällisiä siivousaineita ja -välineitä ylläpitääksemme ja tuottaaksemme yhä puhtaampaa hyvinvointia kotitalouksille ja erilaisille työpaikoille.

Mitä työhön osallistuva palveluohjaaja tekee?

Palveluohjaajana osallistut siivoustöihin, teet työvuorosuunnittelua, järjestät työntekijöiden sairaspoissaolopäiviin tuuraajia ja perehdytät uusia siivoojia ja vastaat siivoustyön laadusta. Siivouskohteet vaihtelevat mm. taloyhtiöiden tiloista, koteihin, toimistoihin, ravintoloihin ja remonttikohteisiin. Työt teet arkisin klo 6-17 välillä 7,5 tuntia päivässä. Työpäiväsi alkavat Tampereen Kalevan toimipisteestämme ja kohteiden välillä liikut yrityksemme autolla. 

Tarjoamme sinulle

* kokoaikaisen työsuhteen (37,5h/vko)

* kiireettömän työympäristön

* selkeät työtehtävät

* pienen ja tiiviin työyhteisön

* virkistyspäiviä

Edellytämme sinulta

* B-ajokorttia

* sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

* kokemusta / koulutusta siivousalalta

* ongelmanratkaisutaitoja ja organisointikykyä

* kykyä perehdyttää ja ohjata oman joukkueesi siivoojia

* halua siivota itsekin

Jätä hakemus työpaikkailmoituksen linkin kautta niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Lisätietoja tästä tehtävästä antaa heimopäällikkö Mikko Heino mikko.heino@hpheimo.fi 044 777 5105.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.