fbpx

Työnjohtaja (Haku päättynyt)

Etsimme asiakasyrityksellemme Helsinkiin vakituiseen kokoaikatyöhön työnjohtajaa. Tarjolla on monipuolinen tehtäväkenttä osana tuotesuunnittelua, -valmistusta ja laadunhallintaa. 

Toimit työnjohtotehtävissä tuotannossa. Vastaat töiden hienokuormituksesta sekä seuraat töiden etenemistä ja valvot valmistettavien tuotteiden laatua. Tehtäviin kuuluu myös raportoida poikkeamista, erityistapauksissa hankkia valmistustavaroita ja laatia lähetysdokumentit.

Kenelle työ sopii?

Sinulla on aikaisempaa vastaavaa kokemusta ja sinulta löytyy löytyy tuotantotalouden, kone-, tai automaatiotekniikan puolen koulutus AMK-tasolla tai vankka kokemus vastaavista tehtävistä. Kokemus esihenkilönä toimimisesta koetaan eduksi. Sinulta löytyy kyky organisoida ja priorisoida asioita paineen alla. Langat pysyvät käsissäsi ja sinulla on järjestelmällinen tapa toimia. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on "ei ole ongelmia, on vain haasteita" -tyyppinen asenne.

Tehtävä on uusi ja työnkuvaa on mahdollista muokata henkilön työkokemuksen ja osaamisen mukaan.

Mitä tarjoamme?

  • Tehtävästä maksetaan kiinteää kuukausipalkkaa. Voit esittää palkkatoiveen.
  • Päivätyö, liukuva työaika. Sinulta ei edellytetä matkustusvalmiutta. 
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. 
  • Kunnon perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Millainen työpaikka Bevenic Avatron on?

Bevenic Avatron on vaativien automaatio- ja mekatroniikkalaitteiden sopimusvalmistaja. Helsingissä toimiva Avatron on osa suomalaista, kasvavaa Bevenic Group -konsernia, joka valmistaa asiakaskohtaisia tuotteita ja palveluita eri teollisuudenaloille ja jossa työskentelee yhteensä noin 160 työntekijää.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä räätälöityjen asiakasratkaisujen parissa, joustavat työajat ja mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn mukavassa porukassa! Välitämme työntekijöistämme myös tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuriedun ja säännöllistä hierontaa. Odotamme, että istut meidän arvoihimme, joita ovat luottokumppani, vastuunkantaja ja osaaja.

Kiinnostuitko? Hienoa, haethan tehtävää mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti.
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen rekrytointiprosessissa on videohaastatteluvaihe. Tämän jälkeen haastattelemme jatkoon päässeet henkilöt paikan päällä ennen lopullista valintapäätöstä.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta. 

Kysyttävää ja lisätietoja?

Jos sinulle jäi kysyttävää ja haluat kuulla työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Oskari Lindeman vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Oskari tavoittaa puh. 044 777 5103 tai sähköpostitse osoitteesta oskari.lindeman@hpheimo.fi .


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.