fbpx

Myyjiä Salpausselän kisoihin (Haku päättynyt)

Haluaisitko osallistua kevättalven kohokohtaan Lahdessa? Salpausselän kisat järjestetään 24.3.-26.3.2023. Etsimme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä myyjiä!

Salpausselän kisat järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1923. Nyt 100v juhlavuonna luvassa on huippu-urheilua, käsinkosketeltavissa oleva festaritunnelma ja jännittäviä kisaelämyksiä koko viikonlopun ajan.

Kenelle työ sopii?

Etsimme työntekijöitä useisiin eri myyntikojuihin ja pisteisiin. Tehtävässä menestyt varmasti aurinkoisella ja palvelualttiilla asenteella. Nautit erilaisista kohtaamisista ja olet ripeä oppimaan. Työtehtäviin kuuluu rahastus, joten kokemus maksupäätelaitteen käytöstä ja kassatyöskentelystä katsotaan eduksi. 

Pääset mukaan mahtavaan porukkaan. Tämä on ainutlaatuinen kokemus, jossa voit verkostoitua ja olla osana toteuttamassa ensiluokkaista asiakaspalvelua tapahtumaympäristössä.

Työajat riippuvat hieman työpisteestäsi, mutta toivomme sinun sitoutuvan koko kisapäivän kestäviin vuoroihin. Alustava arvio työvuorojen kestosta on seuraava: pe 11:30-22:00, la 10:30-00 ja su 10:30-20:00.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus sanelee työstä maksettavan vähimmäispalkan. 
  • Kunnon perehdytyksen 
  • Ainutlaatuisen kokemuksen 
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu on videohaastattelu.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.