fbpx

Rakennustyöntekijä (Haku päättynyt)

Hei sinä rakennusalan tekijä! Etsitkö uusia tuulia? TULE MEILLE TÖIHIN!
Haemme rakennustyöntekijää asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen.

Kenelle työ sopii?

Etsimme asiakkaallemme rakennustyöntekijää, joka osaa tehdä säkkitavarasta kylpyhuoneiden kaatovaluja. Tähän työhön kuuluu myös muita vaihtelevia rakennusmiehen työtehtäviä. Eli, jos olet remonttitaitoinen, monipuolinen alan osaaja, joka osaa tehdä säkkitavarasta kaatovaluja ja työkalut pysyvät käsissä sekä sinulla on aikaisempaa kokemusta lattiakaatojen tekemisestä niin tämä ilmoitus on juuri Sinulle. 

Koulutus ei tehtäviin ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Voit olla myös työssä oppinut alan monitoimimies. Auttava suomenkielen taito, työturvallisuuskortti ja ajokortti tarvitaan.Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Tässä työssä palkka määräytyy rakennusalan TES:n mukaan, sekä kokemuksestasi riippuen. 
  • Kokopäivätyö
  • Työsuhde alkaa Henkilöstöpalvelu Heimon kautta. Tämän jälkeen toivomme, että viihdyt tehtävässä ja haluat vakinaistua asiakkaamme riveihin.
  • Meillä kysymyksiisi vastaavat aina aidot ihmiset, jotka ovat tukenasi koko työsuhteen elinkaaren ajan. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.
  • Hyvät työterveyspalvelut

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! 

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, oskari.lindeman@hpheimo.fi, 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä