fbpx

Ravintolatyöntekijöitä Vantaalle (Haku päättynyt)

Haluatko työskennellä osana iloista ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa jokaisella tarjotaan mahdollisuus kehittää taitojaan ja päästä loistamaan ?

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalvelusta ja kulinaarisen maailman melskeistä innostuneita 

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ  

  • kokkeja
  • tarjoilijoita
  • salihenkilöitä
  • keittiöapulaisia

Vantaalle eri ravintoloihin kesäkaudeksi 2023. Viikkotunnit sovittavissa elämäntilanteesi ja toiveen mukaan, myös osa-aikaisesti.

Työtehtäväsi vaihtelevat toimenkuvastasi riippuen; ruoan valmistuksesta tarjoiluun, lounaslinjaston ylläpitoon, astiahuoltoon sekä muihin avustaviin ravintolatyöntekijän tehtäviin.

Olet maanmainio työntekijä, jos sinulla on jonkin verran kokemusta ravintola-alan työtehtävistä. Arvostamme myös sopivaa koulutuspohjaa. Viihdyt kiireisessä työympäristössä, pidät asiakaspalvelusta ja olet valmis työskentelemään vaihtelevissa vuoroissa. Tarvitset työssä erinomaisia yhteistyötaitoja, joustavuutta, nopeutta ja intoa tarttua monenlaisiin tehtäviin. 

Olethan tiimityöntekijä, joka hoitaa hommansa nopeasti ja itseohjautuvasti. Tykkäät tietenkin jutella asiakkaiden kanssa suomeksi, muu kielitaito lasketaan eduksi. Arvostamme myös voimassa olevaa hygieniapassia ja anniskelupassia tai valmiutta sellaisten hankkimiseen. Palkkaus osaamisen ja sopimuksen mukaan.

KIINNOSTUITKO? Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat osissa tehtäviä nopeasti, joten lähetä reilusti meille tietoa itsestäsi palkkatoiveen kera. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.