fbpx

Lämpöpumppuasentaja pk-seutu (Haku päättynyt)

Haluatko uusia haasteita työhösi, kiinnostaako sinua erilaisten lämmityslaitteiden ja järjestelmien asennus  ?
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme
LÄMPÖPUMPPUASENTAJAA
lämmityslaiteasennusten pariin Pääkaupunkiseudulle!

Työssäsi asennat ilma- ja vesi-ilmalämpöpumppuja yksityiskoteihin sekä yrityskohteisiin pääkaupunkiseudulla. Työhösi kuuluu pääasiassa asennusten putkitöiden tekeminen laidasta laitaan sekä tarvittaessa muiden tiimiläisten avustaminen . 

Menestyt tehtävässä
jos sinulla on aiempaa kokemusta putkitöistä ja LVI-asennuksista, sekä soveltuvaa koulutustausta. Olet itsenäiseen työhönkykenevä ja sinulla on olemassa olevat kylmäaineluvat. Pidät asiakaspalvelusta ja puhut suomea hyvin, luonnollisesti sinulla on myös B-ajokortti. 

Mitä tarjoamme: 
Pääset osaksi tiivistä ja itsenäistä ammattilaisten tiimiä tekemään energiaremontteja monipuolisesti erilaisiin kohteisiin ympäri Pääkaupunkiseutua. Töitä tehdään pääasiassa säännöllisesti ma-pe klo 8-16.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia.  Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen/sopimuksen mukaan. Työ alkaa aluksi vuokratyösuhteena, mutta myöhemmin mahdollisuus siirtyä yrityksen omille kirjoille

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista, olemme sinuun tyhteydessä nopeasti! Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.

Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Heimopäällikkö Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.