fbpx

Kalustesuunnittelija (Haku päättynyt)

Sisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla.

Etsimme asiakkaallemme Sisuwoodille, Juvalle erikoiskalusteiden suunnitteluun
KALUSTESUUNNITTELIJAA

Kalustesuunnittelijana suunnittelet asiakkaan käyttötarkoitukseen sopivan kalusteprojektin yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoinen suunnittelu- ja asiakaspalvelutyön laadukkaiden erikoistuotteiden parissa.  
Kalustesuunnittelu pitää sisällään seuraavat asiat:
  • Mittaus ja tarvekartoitus
  • 3D-havainnekuvien laatimista
  • Tarjousten ja asennusbudjettien laatimista

Odotamme, että koulutuksesi ja kokemuksesi liittyvät rakentamiseen, laskentaan tai sisustamiseen. Toivomme sinulla olevan näyttöjä asiakaspalvelu- ja kalustesuunnittelutyöstä sekä kokemusta suunnitteluohjelmien käytöstä. Työssä tulet työskentelemään eri sidosryhmien kanssa, sekä yrityksen sisällä, että ulkoisesti.

Tehtävä edellyttää kykyä kantaa vastuuta, hyviä tiimityötaitoja sekä tuloksellista työskentelytapaa vaativienkin projektitehtävien parissa. Sinulla on hyvä visuaalinen näkemys ja erittäin hyvä teknisten piirustusten hahmotuskyky (kolmiulotteisuuden hahmottaminen) sekä muutoinkin ajantasaiset it-taidot.

Työpiste sijaitsee Juvalla, lisäksi jonkin verran asiakaskäyntejä suunnittelukohteissa.Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi edelleen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimo, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.