fbpx

Ravintola-alan työntekijöitä, Oulu / Pohjois-Suomi (Haku päättynyt)

Ookko nää reipas ja työtä pelkäämätön tekijä, jonka hymy ei hyydy kiireenkään keskellä?

Ilmianna itsesi rohkeasti, kerro meille mitä osaat - me hoidamme loput.

Heimotyö | Heimo

Heimo | Heimo on työnteon puolella

Voit olla ravintola-alan ammattilainen etsimässä uusia haasteita urallesi tai juuri suunnittelemassa hakeutumista alalle.

Me arvostamme omatoimista ja reipasta asennetta. Ravintola-alan aito kiinnostus luo oikean pohjan alalle työllistymiselle, me  autamme mielellämme juuri Sinua. Aikaisempi kokemus alan työtehtävistä katsotaan toki eduksesi, mutta ei ole ehdoton edellytys - asenne ratkaisee. Edellytykset ovat voimassa oleva hygieniapassi ja valmius vuorotöihin.

Asiakasyrityksemme ovat erikokoisia ravintola-alan yrityksiä Oulun / Pohjois-Suomen alueella. Sinulla on mahdollisuus työllistyä eri pituisiin työsuhteisiin elämäntilanteestasi riippuen. Myös keikkatyö on mahdollista esim. opiskelijalle - Sinä päätät!

Etsimme käsiimme kaipaamiasi työtehtäviä puolestasi, vaihtoehtoja löydetään kyllä ja me kuuntelemme sinua. 

Tarjoamme sinulle (mm.):

•Aina vähintään TES:n mukaisen palkan

•Hienon mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin ja luoda uraasi

•Luotettavan ja ammattitaitoisen avun esim. työsuhdeasioihin

KIINNOSTUITKO? Hienoa! Meillä Heimolla asiat hodetaan mutkattomasti ja nopeasti. Laita meille hakemusta ja kerro ookko nää kiinnostunu muidenkin alojen työpaikoista. Kun saamme tiedon juuri Sinusta, olemme sinuun yhteydessä ja lähdemme yhdessä suunnittelemaan ura-ajatuksia eteenpäin. Me luotamme, että olet aidosti mukana, koska niin mekin olemme. 


Lisätietoja antaa enemmän kuin mielellään:

Heimopäällikkö Janne Nissinen | janne.nissinen@hpheimo.fi puh. 044 744 7033.

Heimo HR Ida Viander | ida.viander@hpheimo.fi puh. 044 744 4032

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.