fbpx

Asiakaspalvelijoita Salppurin kisoihin! (Haku päättynyt)

Etsinnässä reippaita ja ulospäinsuuntautuneita asiakaspalvelijoita Salppurin 100v kisaviikonloppuun 24.3.-26.3.2023! 

Salpausselän kisat järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1923. Juhlavuonna tiedossa on erityisen hieno ja urheilun täyteinen kisaviikonloppu Lahdessa. Hyppää mukaan NYT!

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii reippaille ja aurinkoisille asiakaspalveluhenkisille tekijöille. Toivomme ettei sinulla mene sormi suuhun hektisessäkään työympäristössä ja nautit erilaisista kohtaamisista. Etsimme työntekijöitä useisiin eri myyntikojuihin ja pisteisiin.

Työssä pääset hoitamaan esimerkiksi rahastusta, fanituotteiden myyntiä, tuotteiden esittelyä ja ennen kaikkea jakamaan iloista mieltä asiakkaille. 

Kisaviikonlopulle takaamme hyvän pöhinän, jännitystä elämään ja kannustavan työilmapiirin. Työajat riippuvat hieman työpisteestäsi, mutta toivomme sinun sitoutuvan koko kisapäivän kestäviin vuoroihin. Alustava arvio työvuorojen kestosta on seuraava: pe 11:30-22:00, la 10:30-00 ja su 10:30-20:00.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus sanelee työstä maksettavan vähimmäispalkan. 
  • Kunnon perehdytyksen 
  • Ainutlaatuisen kokemuksen 
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu on videohaastattelu.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.