fbpx

Työhön osallistuva palveluohjaaja (Haku päättynyt)

Hei Sinä siivouksen monipuolinen ammattilainen, kaipaatko työhösi vastuuta? Nautitko monipuolisista ja vaihtelevista siivoustöistä? Teet mielelläsi niin kotisiivouksia kuin porras- ja toimitilasiivouksia.

 

Etsimme kiinteistöpalvelualan asiakkaallemme TYÖHÖN OSALLISTUVAA PALVELUOHJAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Uudellemaalle.  

Työtehtävät: Toimit tiimisi työntekijöiden esimiehenä, vastaat heidän opastamisesta, perehdyttämisestä työhön sekä varmistat, että kaikki työssä vaadittavat onnistumisen edellytykset ovat kunnossa. Varmistat myös, että työn laatu on sovitulla tasolla. Näet kokonaisuuden ja pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia, tehden useampaa asiaa yhtäaikaisesti. Työssäsi toimit myös asiakkaiden sekä työntekijöiden yhteyshenkilönä, ja huolehdit siitä, että oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Mitä odotamme hakijalta: Odotamme sinulla olevan jo monipuolista siivouskokemusta sekä mahdollisesti myös esimiestyöstä.  Arvostamme ahkeraa ja työhön tarttuvaa asennettasi sekä kykyäsi työskennellä itsenäisesti myös ongelmanratkaisutilanteissa. Sinulla on B-ajokortti ja sujuva suomen kieli.

Mitä tarjoamme: Tarjoamme työn, joka on vaihtelevaa ja monipuolista. Pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työsuhteen mukavien työkavereiden kera. Kattavan perehdytyksen. Aluksi työskentelet Heimon kautta, jonka jälkeen toivomme sinun siirtyvän asiakkaan omaksi työntekijäksi. Palkkaus on sopimuksen mukaan, huomioimme aikaisemman kokemuksen, ammattilaiselle maksamme ammattilaisen palkan.

Mikäli kiinnostuit laita rohkeasti hakemusta, haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Rajakorpi-Hyvönen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5114, paivi.rajakorpi-hyvonen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.