fbpx

Kokki (Haku päättynyt)

Onko ruoanlaitto lähellä sydäntäsi? Palatko halusta päästä vaikuttamaan ruokalistan sisältöön? Tule meille kokiksi Heinolaan! 

Haemme asiakasyrityksellemme kokkia Heinolan ydinkeskustaan monipuolisiin työtehtäviin. Maaliskuussa ja huhtikuussa työajat ovat ke-la klo 15-21:00. Toukokuusta lähtien tehtävä on kokoaikainen.

Mitä pääset tekemään?

Tässä työssä pääset tekemään ja vaikuttamaan. Arvostamme näkemyksiäsi ruokalistaa rakentaessa ja toivoisimme sinulta idearikasta heittäytymistä toiminnan kehittämistä kohtaan. Pääset tekemään monipuolista ruokaa ravintolassa sekä buffet-ruokia yksityistilaisuuksiin. 

Kenelle työ sopii?

Omaat ravintola-alan koulutuksen, hygieniapassin ja vähän kokemusta keittiötyöskentelystä. Pidät itsenäisestä työskentelystä. Työskentelet tehokkaasti ja tarkasti. Eduksi katsomme erityisruokavalioiden tuntemuksen, reippaan asenteen ja kokemuksen ruokalistojen suunnittelusta.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Palkkauksesi pohjautuu mara:n työehtosopimukseen. Työkokemuksesi vaikuttaa palkan muodostumiseen.
  • Kunnon perehdytyksen
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Hyvät työterveyspalvelut käyttöösi.
  • Säännölliset työajat ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen tehtävään.
  • Mukavan työporukan ja työpöhinän. :)

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.