fbpx

Levykoneelle osaaja (Haku päättynyt)

Volar Plastic Group koostuu kolmesta muoviratkaisuiden toimittajasta Suomessa ja Virossa. Yhtymään kuuluvat Volar Plastic Oy, Purvac Oy ja PUR Estonia Oü. Toimialana ovat monipuoliset lämpömuovatut muovituotteet, muottiin valetut uretaanituotteet, teollisen huovan kuumapuristus, sekä komposiittituotteiden valmistus.

Etsimme asiakkaallemme Purvacille

Lahteen vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja ammattitaitoista 


TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ LEVYKONEELLE

Työ alkaa perehdytyksellä muovauskoneelle prosessin oppimiseksi. Tehtäviin kuuluvat linjanhoidon kaikki työvaiheet esikäsittelystä jälkikäsittelyyn. 

Voit olla tuotannon pitkän linjan ammattilainen tai nuori alalle haluava, tehtävään etsitään pitkäaikaista työntekijää. Työn suorittaminen edellyttää teknistä ajattelutapaa ja oppimishalukkuutta. Trukin ajotaito opetetaan tarvittaessa. Työ on kaksivuorotyötä, mutta jatkossa tehtävään toivotaan myös mahdollisesti kolmivuorotyövalmiutta. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Lahden keskustaa. Työ on aluksi kuusi (6 kk) kuukautta vuokratyöpaikka, sen jälkeen mahdollisuus siirtyä vakituiseksi työntekijäksi asiakkaan kirjoille.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.