fbpx

Työhön osallistuva työnjohtaja (Haku päättynyt)

Haemme asiakkaallemme FourFm Oy:lle siivoustyöhön osallistuvaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Mikä on Four FM ja mitä se tekee? 

Toimimme Pohjoismaissa, joissa tarjoamme asiakkaillemme kaikkia mahdollisia kiinteistöihin liittyviä palveluita. Nimi Four FM tulee neljästä pohjoismaasta, joihin toiminta on keskittynyt. FM on lyhenne sanoista Faculty Management, vapaasti suomennettuna kiinteistöjen hallinta.  Tarjoamme IFM-ratkaisuja Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa. Tärkeimmät palvelumme ovat toimistojen tukipalvelut, kiinteistöjen tekninen kunnossapito, siivouspalvelut, turvallisuuspalvelut, jätehuolto, kiinteistöpalvelut ja catering-ratkaisut. Tampereella vaikuttaa 30 hengen työyhteisö, joka huolehtii kiinteistöistä Tampereella ja ympäristökunnissa. 

Mitä työhön osallistuva työnjohtaja tekee? 

Tehtävänäsi on vastata siivoustyön laadusta, ohjata siivousjoukkuettasi ja tehdä itsekin siivoustyötä. Siivouskohteet vaihtelevat teollisuuden tuotantotiloista, toimistoihin, liiketiloihin ja koteihin. Työtä teet arkisin klo 6-14 ja viikon työpanoksesi jakautuu suurinpiirtein 3 siivouspäivään ja 2 työnjohtopäivään. Lisäksi työnjohtajana teet työvuorosuunnittelua, järjestät työntekijöiden sairaspoissaolopäiviin tuuraajia ja perehdytät uusia siivoojia. Työpäiväsi alkavat Tampereen Lielahden toimipisteestämme ja kohteiden välillä liikut yrityksemme autolla. 

Edut 

- perheyrityksessä ymmärrämme perhe-elämän ja työelämän yhteensovittamisen tärkeyden

- esimiehemme työskentelevät samassa työpisteessä -> päätösvalta on lähellä

- olemme joustavia ja työntekijöitämme kuulevia

- annamme sinulle vapautta työkohteiden aikatauluttamiseen

- työpäiväsi ovat vaihtelevia, jokainen työpäivä on erilainen

- tarjoamme sinulle mahdollisuuden lisätöihin iltaisin ja viikonloppuisin

- saat vakituisen työsuhteen vakavaraisen työnantajan palveluksessa -> olemme varma palkanmaksaja

- palkkasi on noin 2350 euroa kuukaudessa

Tässä työssä tarvitset

- B-ajokortin

- suomen ja englannin kielitaidon

- kokemusta / koulutusta siivousalalta

- ongelmanratkaisutaitoja

- kykyä perehdyttää ja ohjata oman joukkueesi siivoojia

- halua siivota itsekin  

Jätä hakemus työpaikkailmoituksen linkin kautta niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Lisätietoja tästä tehtävästä antaa heimopäällikkö Mikko Heino mikko.heino@hpheimo.fi 044 777 5105.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi