fbpx

Tarjoilijoita, kesän sesongin keikkatöihin Hirvihaaran Kartanoon (Haku päättynyt)

Haemme asiakkaallemme Hirvihaaran Kartanolle tarjoilijoita kesäsesongin keikkatöihin.

Tehtävässä pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa sekä kauniissa Hirvihaaran Kartanon ympäristössä. Kesä on häiden juhla aikaa ja haluamme tarjota Hirvihaaran Kartanon vierailla mieleenpainuvia muistoja ja parasta mahdollista palvelua.

Hakijoilta toivomme

- Jonkin verran kokemusta ravintola-alan pyörteistä ja sopivaa koulutuspohjaa

- Olet kuin kotonasi vauhdikkaassa työympäristössä, pidät asiakaspalvelusta

Arvostamme iloista ja pirteää tiimityöntekijää, jolla on voimassa oleva hygieniapassi ja anniskeluluvat kunnossa ja sinulta onnistuu viinin kaataminen lasiin

- Sujuva suomen kielen taito ja muu kieli taito on eduksi

Pääsääntöisesti tarjolla iltavuoroa (14-02 välisenä aikana), mutta myös aamuvuoroja (9-16 välisenä aikana) saattaa olla tarjolla. Työvuorojen vuoksi oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi hakijalle. 

Tehtävästä maksetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit esittää palkkatoiveen. Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus sanelee kuitenkin työstä maksettavan vähimmäispalkan.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! :)

Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5104, mia.aromaa@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.