fbpx

HR-assistentti Ouluun, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy (Haku päättynyt)

Etsimme kasvavaan heimoomme Ouluun 

HR-assistenttia

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 

Heimotyö | Heimo

Oletko Sinä meidän uuden Oulun toimiston uusi HR-assistentti?

Meillä Heimolla HR on kaiken ytimessä. Olemme tunnettuja siitä, että meillä palvellaan työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita huikealla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. 

HR-assistentin toimenkuvassa pääset mukaan työsuhteen elinkaaren jokaiseen vaiheeseen. Hallinnoit Heimon vuokratyöntekijöiden työsuhteiden vaiheita aina työsopimuksesta työtodistukseen. Ja kuten HR ammattilainen tietää, tuohon väliin mahtuu monenlaisia tilanteita ja monipuolista tekemistä. Yksikään työpäivä Heimon HR:ssä ei ole samanlainen, takaamme sinulle vaihtelevan työkentän.

Toimenkuvaasi kuuluu myös erilaiset rekrytoinnit jotka saat hoitaa itsenäisesti alusta loppuun saakka. Me luotamme, että osaat ja uskallat olla itsenäinen. Me annamme sinulle perehdytyksen ja työkalut - tukenasi on aina vahva ammattilaistiimi. 

Palkkataso: 2 000 - 2 500€/kk, sopimuksen mukaan

Työn aloitus: sovittavissa.

Menestyksen avaimet:

- suomen ja englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen). Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Kommunikoit päivittäin työntekijöiden kanssa puhelimitse ja sähköpostitse.

- asiakapalveluhenkisyys. Olemme aidosti läsnä Heimon vuokratyöntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa.

- ajan tasalla oleva järjestelmäosaaminen. Meillä on käytössä Likeit- järjestelmä jonka lisäksi käytämme työssämme mm. Google Drivea.

- aikaisempi kokemus HR alan työtehtävistä tai alan koulutus 

Tätä tarjoamme (mm.):

- mahdollisuuden kehittyä HR alan ammattilaiseksi tai kehittää jo olemassa olevaa osaamistasi "next levelille"

- mahdollisuuden päästä mukaan luomaan Ouluun Heimon menestystarinaa heti alkuaskelista lähtien 

- nykyaikaiset työkalut; voit valita haluatko työskennellä Mac:lla vai PC:llä. 

- lakisääteistä laajemman työterveyspalvelun

- kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen

- hienon joukon huippu ammattilaisia valmiina panostamaan Sinun menestykseesi

- mukavat, uudet toimistotilat Oulun keskustassa

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haku päättyy heti, kun sopiva henkilö löytyy.


Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöjohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi, puh. 050 571 8760. Tavoitat myös textarilla ja WhatsAppilla.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.