fbpx

Uran alussa oleva TIG-hitsaaja (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme  

TIG-HITSAAJAA monipuolisiin tehtäviin.

Voit olla vastavalmistunut tai valmistumassa oleva hitsaaja. Työkokemusta tärkeämpää on motivaatioa ja halu oppia ammattitaitoiseksi TIG-hitsaajaksi. Asiakasyritys kouluttaa sinut heidän spesiaalituotteiden TIG-hitsaajaksi. Toivomme, että sinulla on hitsauksen perusteet hallussasi ja ymmärrät työpiirustusten perusteet.

Työpaikka sijaitsee Hollolassa ja varmimmin perille pääset töihin omalla kulkuneuvolla. Työ on aluksi päivätyötä ma-pe. 

KIINNOSTUITKO? Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. 

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Marja Koikkalainen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marjan tavoittaa puh. 044 777 5102 tai sähköpostitse osoitteesta marja.koikkalainen@hpheimo.fi.