fbpx

Kirjanpitäjä (Haku päättynyt)

Haluatko tehdä töitä yritysjohdon tukena? Nautitko toimiston rutiineista ja tilinpäätöksen hetkisyydestä? Hae tätä työpaikkaa!


Millainen työ on kyseessä?

Etsimme teollisuuden asiakkaallemme Päijät-Hämeeseen tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää 

Tehtävät

Työtehtäviisi kuuluvat toimiston monipuoliset tehtävät mm. palkanlaskenta, laskutus, budjetointi, raportointi, kirjanpito, tilinpäätökset. Tehtäviin kuuluvat lisäksi muut toimiston arkirutiinit ja asiakaspalvelu sisäisille että ulkoisille asiakkaille.


  Kenelle työ sopii?

  Kirjanpitäjän tehtävät sopivat loistavasti tarkalle ja tekevälle ihmiselle, joka ymmärtää yrityksen liiketoimintaa ja pienyrityksen arkea. Kiire ja tiukat aikataulut kuuluvat työhön yhtälailla kuin rutiinitehtävät. Työ on itsenäistä ja vaatii tekijältä hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta.   Miksi kannattaa hakea?

  Tätä työtehtävää kannattaa hakea, jos sinua kiinnostavat taloushallinnon monipuoliset tehtävät vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä osaavassa työporukassa. Työsuhde on vakituinen ja tehtävään etsitään pitkäaikaista tekijää. Työsuhteen aloitus on sovittavissa. 

  Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä jo tällä viikolla! Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastattelulla.

  Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Marja Koikkalainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, marja.koikkalainen@hpheimo.fi, 044 777 5102.

  Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.