fbpx

Liikenneasematyöntekijöitä (Haku päättynyt)

Miltä kuulostaisi kesäkausi 2023 Vierumäen Matkakeitaalla monipuolisissa työtehtävissä? Me takaamme iloiset asiakkaat ja mahtavan porukan, jossa hymy ei hyydy. Hae mukaan än yy tee NYT!

Etsimme asiakasyrityksellemme Vierumäen Matkakeitaalle tekijöitä kesäkaudelle. Tarjolla on sekä kokoaikatyötä että osa-aikatyötä.

Työt starttaavat joustavasti toukokuussa esimerkiksi viikonloppuvuojen kera ja jatkuvat elokuun lopulle, miten sinulle parhaiten sopii.

 

Hyvältä kuulostaa, mutta mitä työ on käytännössä?

Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti liikenneaseman eri tehtävät. Osallistut esimerkiksi kassatyöskentelyyn, ravintolatyöskentelyyn ja siistimiseen. Arvostamme työkokemusta ja osaamista vastaavista tehtävistä, mutta emme edellytä sitä. Myös Veikkaus -palveluiden tuntemus katsotaan eduksi. Tärkeintä kuitenkin on motivaatiosi oppia.

Kiinnostuitko, kiva! Mitä odotamme sinulta?

Menestyt tehtävässä, jos nautit erilaisista kohtaamisista ja sinusta huokuu iloista asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet tarkka työsi jäljestä, eikä ajoittain hektinenkään työympäristö hätkäytä. Hakijoilta edellytetään vähintään 18-vuoden ikää ja vuorotyövalmiutta 2-vuoroon aukioloaikojen puitteissa.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Palkkauksesi pohjautuu mara:n työehtosopimukseen. Työkokemuksesi vaikuttaa palkan muodostumiseen.
  • Kunnon perehdytyksen
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Hyvät työterveyspalvelut heti käyttöösi
  • Säännölliset, joustavasti sovittavissa olevat työajat ja mahdollisuuden pidempiaikaiseen tehtävään.
  • Mukavat työkaverit. :)

Hae paikkaa mahdollisimman pian! 

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Kysyttävää?

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.