fbpx

Työnjohtaja, kesäksi, Lihatukku Harri Tamminen Oy (Haku päättynyt)

Oletko elintarvikealan opiskelija ja kaipaat harjoittelupaikkaa?

Onko sinulla kokemusta elintarvikealan tuotannossa työskentelemisestä?

Meillä saattaa olla juuri Sinulle hyviä uutisia!

Etsimme asiakkaallemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle 

Työnjohtajaa kesäksi (ajalle vko 22 - 34)

paikkakunta Vantaa

Tamminen

Pääset mukaan osaksi työnjohtotiimiä. Monipuolisiin ja haastaviinkin työtehtäviin kuuluu henkilöstöjohtamista, ja pakkaamo & lähettämön johtamiseen tarvittavia työtehtäviä.

Tukenasi on ammattitaitoiset työnjohtaja kollegat joiden tuella saat huikean mahdollisuuden kasvattaa omaa kokemustasi työnjohdollisissa tehtävissä. Raportoit tehtävässäsi tuotantojohtajalle.

Edellytykset menestymiselle:

- aikaisempi kokemus elintarvikealan tuotantotyöstä

- sujuva suomen ja englannin kielen taito

- innostunut asenne

- kyky itsenäiseen työskentelyyn vahvan tuen ja perehdytyksen siivittämänä

- ajan tasalla olevat IT-taidot

Tätä tarjoamme (mm.):

- ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä ammentamaan oppia tosi ammattilaisilta

- työympäristön jossa lihaa ei käsitellä teollisen massaelintarvikkeen tavoin; saat mahdollisuudet nähdä, kokea ja oppia laadukkaan lihan tuotannosta alan todellisilta osaajilta

- mahdollisuuden päästä tutustumaan vilkkaaseen arkeen elintarvikealan tuotannossa, ohjaamaan ja tukemaan kahdessa vuorossa työskenteleviä tuotantotyöntekijöitä parhaisiin suorituksiin

- työnantajan joka aidosti välittää työntekijöistään: työsopimus tehdään Henkilöstöpalvelu Heimo Oy:n kanssa. Meillä Heimolla työntekijöidemme arki on myös meidän arkea, olemme aidosti läsnä ja meidät tunnetaan siitä, että asiat kuin asiat hoituvat mallikkaasti.

Lihatukku Harri Tamminen Oy, lyhyesti:

Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jossa uskotaan hyvään lihaan ja rehelliseen ruokaan.  Tamminen Oy on kasvanut nousujohteisesti alkuvuosista lähtien ja vuonna 2020 liikevaihtomme on noin 70milj. euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 170 liha-alan ammattilaista.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, ja tuotteitamme löytyy ruokakaupoista ympäri Suomen, niin kuluttajapakatuista ja palvelutiskeiltäkin kuin myös HoReCa puoleltakin.

Meillä Tammisella liha ei ole teollinen massaelintarvike, vaan laaturuokaa, jota täytyy käsitellä arvonsa mukaan ja käsityöpainotteisesti. Liha on loputtomasti mahdollisuuksia tarjoava hieno raaka-aine, ja onnistuneiden makuelämysten luominen on vain mielikuvituksesta kiinni.

Käy kurkkaamassa Tammisen tuotantoon täältä https://www.youtube.com/watch?v=ufeRHb56V0I

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haku päättyy heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöjohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi, puh. 050 571 8760. Tavoitat myös textarilla ja WhatsAppilla.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.