fbpx

Liikenneasematyöntekijä (Haku päättynyt)

Oletko aina haaveillut aurinkoisesta työporukasta ja asiakaspalvelutyöstä? Tule meille töihin liikenneasematyöntekijäksi Lahden Neste Taukotuulelle!

Haemme asiakasyrityksellemme Lahden Neste Taukotuulelle kassatyöntekijää liikenneaseman monipuolisiin työtehtäviin. 

Mitä pääset tekemään?

Tässä työssä pidät huolta liikenneaseman arjen sujuvuudesta. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi kassatyöskentelyä, paikkojen siistimistä ja tuotteiden hyllyttämistä.

Kenelle työ sopii?

Sinusta huokuu asiakaspalveluhenkisyys ja tuot positiiviseen työporukkaan tekemisen meininkiä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi ajaksi. Arvostamme kokemusta vastaavista kassatyötehtävistä, mutta tehtävään oppii kyllä jos on halua kehittyä. Veikkaus -palveluiden tuntemus katsotaan eduksi. Sinulle sopii 2-vuorotyö Nesteen aukioloaikojen mukaisesti.

Liikenneasema Taukotuuli on tarjonnut kattavia palveluitaan jo vuodesta 1984!

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Palkkauksesi pohjautuu mara:n työehtosopimukseen. Työkokemuksesi vaikuttaa palkan muodostumiseen, mutta neuvotteluvaraakin löytyy. 
  • Kunnon perehdytyksen
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Hyvät työterveyspalvelut käyttöösi.
  • Säännölliset työajat ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen tehtävään.
  • Pääset osaksi huippuporukkaa. :)

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.