fbpx

Pakkaajat (Haku päättynyt)

Haluatko tehdä töitä myynnin tukena? Pystytkö työskentelemään ripeästi ja tarkasti? Hae tätä työpaikkaa!


Millainen työ on kyseessä?

Etsimme asiakkaallemme Lahteen

pakkaajia (2 kpl)

Tehtävät

Työtehtäviisi kuuluvat vaatetuotteiden kerääminen listojen mukaan, pakkaaminen ja lähetyslistojen tekeminen ja toimitus asiakkaille aikataulun mukaan.


Kenelle työ sopii?

Pakkaajan tehtävät sopivat loistavasti numerotarkalle ja tekevälle ihmiselle, jolle sopii projektityö viikoille 7-9 (2-3 viikkoa). Työ sopii henkilölle, joka on luotettava, täsmällinen ja nauttii siitä, että näkee työnsä jäljen ja osaa pitää aikatauluista kiinni. 

Miksi kannattaa hakea?

Tätä työtehtävää kannattaa hakea, jos sinua kiinnostaa projektityö vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä tehokkaassa työporukassa. Työ on päivätyötä ma-pe klo 8-16. Työpaikka sijaitsee Lahden keskustasta muutaman kilometrin päässä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palkkaus 10-11 e/h. Tämä on työ, josta saat hyvää työkokemusta.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä jo tällä viikolla! Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastattelulla. Sen jälkeen seuraava haastattelukierros asiakkaalla vko 5-6.

Hae tehtävää pikaisesti toimittamalla hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Marja Koikkalainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, marja.koikkalainen@hpheimo.fi, 044 777 5102.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.