fbpx

Aarporaaja (Haku päättynyt)

Pirkanmaan Levytyö Oy on metalliteollisuuden alihankintaan erikoistunut pitkän linjan perheyritys. Valmistamme levy- ja hitsausrakenteita koneistettuina ja pintakäsiteltynä asiakkaidemme monipuolisiin ja vaativiin tarpeisiin. Vankan ammattitaidon ja laajan konekantamme ansiosta pystymme toimittamaan laadukkaita kokonaisuuksia tiukassakin aikataulussa. Pystymme tarjoamaan yhdessä toimipisteessämme koko tuotteen valmistuskaaren leikkauksesta pintakäsittelyyn, unohtamatta kokonaisuuksien kasausta.

Meille sydäntä lähellä olevia asioita ovat pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentaminen, olemassa olevien asiakkaiden tyytyväisyyden takaaminen ja korkea toimitusvarmuus. Olemme ISO 3834-2, 9001 ja 14001 laatu- ja ympäristöjärjestelmin sertifioitu konepajateollisuuden ammattilainen.

Haemme osaavaan joukkoon aarporaajaa. Työskentelet Heidenhain ohjatulla aarporalla, jossa työstät sarjoja ja yksittäiskappaleita. Koneen liikepituudet ovat X3500, Y2500, Z1250 

Tarjoamme työntekijällä

* itsenäisen työn

* työyhteisön jossa viihdytään

* nykyaikaiset työvälineet

* vakituisen työsuhteen

Edellytämme hakijalta hakijalta aiempaa työkokemusta aarporaamisesta sekä hyvää suomen tai englannin kielen taitoa.

Rekrytointia hoitaa Heimopäällikkö Mikko Heino. Pääset haastatteluun, kun valitset jonkin seuraavista yhteydenottotavoista:

* jätä hakemus http://heimo.likeit.fi/apply/23027595

* tai sähköpostitse mikko.heino@hpheimo.fi

* tai soita, laita tekstiviesti, whatsapp numeroon 044 777 5105

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.