fbpx

Automaatio- tai teollisuussähköasentaja

(haku päättynyt)

Syste tuottaa sähkö-, automaatio- sekä instrumenttiasennuspalveluja ja kunnossapidon palveluja nykyaikaisen automaatiota käyttävän teollisuuden tarpeisiin.

Haemme nyt asiakkaallemme Systelle Päijät-Hämeen alueelle 

Automaatio- / teollisuussähköasentajaa

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävinä on automaation sähkö-, instrumentti- ja kaapelitöitä sekä laite- ja keskusasennuksia.
Asennustöiden lisäksi tehtävänä on työskennellä apuna sähkötöiden käyttöönotossa yhteistyössä suunnittelijoiden ja ohjelmoijien kanssa.


Työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa, joko pidempiaikaisina komennuksina tai lyhyempinä, muutaman
viikon keikkoina. Asennuskohteet sijaitsevat pääosin Päijät-Hämeessä mutta myös pidemmät asennukset kauempana kotimaassa tai ulkomaan asennuskohteet ovat mahdollisia.
Työ tapahtuu itsenäisesti asiakkaan ohjauksessa, asennusvalvojana, asennusvalvojan alaisuudessa tai osana Systen asennustiimiä.


Edellytämme asentajalta sähköasentajan tutkintoa, sekä ymmärrystä teollisuuden laiteasennusten
vaatimuksista ja asennuskuvien lukutaitoa. Vianetsintä sekä mittauspöytäkirjojen tekotaito on eduksi.
Automaatioasentajan tutkinto on hyvä olla, mutta ei välttämätön.

Työntekijällä tulee olla hyvä suomen kielen taito. Suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Työnantajana Syste on joustava, luotettava sekä reilu ja työilmapiiri on kannustava sekä toisiaan tukeva. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä, kilpailukykyisen palkan sekä laajat henkilökuntaedut. 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkatoiveet otetaan vastaan ja palkkaus sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.