fbpx

Laatuinsinööri (Haku päättynyt)

Etsimme asiakasyrityksellemme Nastolaan vakituiseen kokoaikatyöhön laatuinsinööriä. Tarjolla on monipuolinen tehtäväkenttä osana tuotesuunnittelua, -kehitystä ja laadunhallintaa. 

Olet avainasemassa mukana laatuprosessien kehittämistä. Työskentelet osana suunnittelutiimiä, jossa tutuksi tulevat tuoterakenteiden tekeminen suunnitteluvaiheesta aina nimeämiseen saakka. Pääset käyttämään erilaisia suunnittelujärjestelmiä (CAD, SOLIDWORKS, Vertex ym.) ja tekemään laadunvalvontaa.

Kenelle työ sopii?

Tämä tehtävä sopii jo hieman vastaavaa kokemusta omaavalle tekijälle, jolta löytyy teknisen puolen koulutus AMK/DI-tasolla. Suunnittelujärjestelmät ovat sinulle jokseenkin tuttuja ja tuotteiden suunnitteluprosessissa vahvasti mukana toimiminen on mielekästä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot.

Olet itseohjautuva, kehittämismyönteinen ja tartut tuumasta toimeen. Työpäiviesi sisältö vaihtelee ja tässä tehtävässä pääset itse vaikuttamaan päiviesi rakentumiseen.

Hydrauliikkaosaaminen ja tietämys katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

  • Tehtävästä maksetaan kiinteää kuukausipalkkaa. Voit esittää palkkatoiveen.
  • Työajat arkisin klo 8-16:00. Sinulta ei edellytetä matkustusvalmiutta. Toivoisimme sinun etsivän pidempiaikaista tehtävää, sillä me olemme valmiita sitoutumaan sinuun.
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja sisäiset urakehityspolut. 
  • Kunnon perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen.
  • Kattavat työterveyspalvelut heti käyttöösi

Kiinnostuitko? Hienoa, haethan tehtävää mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti.
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen rekrytointiprosessissa on videohaastatteluvaihe. Tämän jälkeen haastattelemme jatkoon päässeet henkilöt paikan päällä ennen lopullista valintapäätöstä.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta. 

Kysyttävää ja lisätietoja?

Jos sinulle jäi kysyttävää ja haluat kuulla työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.