fbpx

Varastotyöntekijöitä pk-seudulle (Haku päättynyt)

Kiinnostaako sinua varastoalan työtehtävät? Oletko logistiikka-alan kokenut osaaja tai vasta urasi alussa ?

Nyt etsinnässä oma-aloitteisia ja ahkeria työntekijöitä asiakasyrityksiemme mielenkiintoisiin

VARASTOTEHTÄVIIN

eri puolille pääkaupunkiseutua.

Työtehtäviäsi ovat keräystä, pakkausta, hyllytystä ja jos omaat trukilla-ajotaidon, saatat päätyä työntömastotrukin kuljettajaksi.

Työskentelyajat ovat pääsääntöisesti 2-vuorotyötä arkisin, mutta joissain kohteissamme on mahdollista työskennellä myös viikonloppuisin. Työsuhteet ovat aluksi kokoaikaisia määräaikaisuuksia, tietyissä mahdollista työllistyä määräaikaisuuden jälkeen yrityksen kirjoille.

Menestyt työssäsi reippaalla ja ripeällä työotteella - huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Työnsuorittaminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja plussaksi luemme voimassa olevan työturvakortin. Ratkaisevassa roolissa on oikea asenne ja motivaatio työtehtäviin sekä kyky oppia uusia asioita osana toimivaa tiimiä.

Kiinnostuitko ? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian ilmoituksen linkin kautta !

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! 

Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimitse, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.