fbpx

Tuotantotyöntekijät Orimattilaan (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Orimattilaan

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ 

Työt alkavat sesongin alettua helmi-maaliskuussa, jatkuen syksyyn.

Etsimme työntekijöitä eri mittaisiin sesonkitöihin tuotantoon. Tehtävässä pärjäät, kun olet työotteeltasi suunnitelmallinen ja huolellinen.

Arvostamme hakijalta:

- oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta
- taitoa toimia itsenäisesti ja tiimissä
- sorminäppäryyttä
- paineensietokykyä

Työ on kokoonpanoa sekä muita tuotannon monipuolisia tehtäviä. Työssä pärjäät hyvällä asenteella ja motivaatiolla! Työ on päivätyötä. Kiiretilauksen sattuessa voidaan tehdä satunnaisesti myös kahta työvuoroa (aamu- ja iltavuoro). Aikaisempaa kokemusta teollisuudesta ei vaadita. Lahden keskustasta Orimattilaan pääsee kulkemaan bussilla työvuorojen mukaan. 

Lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Jos sinulla on kokemusta trukilla ajosta, niin ilmoitathan sen hakemuksessa. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.