fbpx

Kotisiivoojia (Haku päättynyt)

Hei Sinä siivousalan ammattilainen. Etsistkö uusia tuulia työelämään? Nyt voit lopettaa etsimisen, tule meille töihin!

Meillä Sinua ja työtäsi arvostetaan. 

Etsimme asiakasyrityksillemme KOTISIIVOOJIA Uudenmaan alueelle, vakituiseen työsuhteeseen.Työtehtäviin kuuluu asiakasyrityksemme asiakkaiden kotien siivoaminen.

Työ sisältää monipuolisia siivoustehtäviä asiakkaiden kodeissa ja työtä tehdään työparin kanssa tai yksin. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla Uuttamaata, joten tehtävä edellyttää B-ajokorttia. 

Toivomme sinulta:
- ennen kaikkea iloista ja reipasta asennetta työhön ja asiakaspalveluun
- tarkkaa työjälkeä ja siivoojan pelisilmää
- itseohjautuvuutta
- kokemusta kohdata asiakkaita
- vähintään kohtalaista suomen kielen taitoa.


Jonkin verran kokemusta kotisiivouksesta on hyvä olla, mutta ennen kaikkea toivomme, että sinulla on halu oppia uutta ja positiivinen asenne.


Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakasyritykseen. Me pidämme tekijöistämme hyvää huolta. 

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Heimopäällikkö Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.