fbpx

Tarjoilija (Haku päättynyt)

Olisiko mahtavaa päästä työskentelemään kesäksi 2023 Vääksyn kanavan varrella sijaitsevaan ravintola Kanavan Kruunuun? Sovit taatusti porukkaan, mikäli hymysi ei hyydy ja omaat reipasta mieltä!

Etsimme asiakasyrityksellemme Kanavan Kruunulle tarjoilijoita kokoaikatyöhön tai osa-aikatyöhön kesäksi 2023. Työajat ajoittuvat ma-la välille. Ravintola on auki alustavien suunnitelmien mukaan ma-to klo 11-21 ja pe-la klo 11-22. Kanavan Kruunun kesäsesonki käynnistyy vappuna 2023 ja töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka.

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii asiakaspalveluhenkiselle ja reippaalle tekijälle, joka tykkää tavata erilaisia ihmisiä työssään. 2-vuorotyö ma-la valmiudella. Olet kiva työkaveri ja työskentelet itseohjautuvasti. 

Muutamia poikkeuksia ja joustavuutta työaikoihin toivotaan erityisesti niiltä työpäiviltä, kun Kunkussa nautitaan livemusiikkia. 

Sinun ei tarvitse omata rutkasti työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä huolehdit ravintolan ja terassialueen yleisilmeestä, työskentelet kassalla, tarjoilet ja pääset valmistamaan jälkiruokia. Olet käytettävissä sinne, missä apuja tarvitaan.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Palkka: Tehtävästä maksetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit esittää palkkatoiveen. Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus sanelee kuitenkin työstä maksettavan vähimmäispalkan. 
  • Kunnon perehdytyksen 
  • Upeat puitteet ja mahtavan porukan. :)
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa. Lupaamme auttaa sinua uuden työn löytämisessä, mikäli tarvetta on kesäkauden 2023 jälkeen!
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä videohaastatteluvaiheeseen.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.