fbpx

Myyntikoordinaattori (Haku päättynyt)

Haluatko tehdä töitä myynnin tukena? Pystytkö pitämään monet langat käsissäsi ja nautit työn hektisyydestä? Hae tätä työpaikkaa!


Millainen työ on kyseessä?

Etsimme asiakkaallemme Oy Parlok Trading Ab:lle, Lahteen organisointitaitoista multitaskaajaa

myyntikoordinaattoriksi

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävät

Työtehtäviisi kuuluvat mm. tilausten käsittely, kuljetustilaukset, tapahtumien suunnittelu ja toteutus sekä osallistut myynnin prosessien kehittämiseen.
Työssäsi käytät yhtiön ERP -ohjelmistoa ja toimit myynnin tukena CRM -järjestelmän ja Ms Office ohjelmistojen osalta.


Kenelle työ sopii?

Myyntikoordinaattorin tehtävät sopivat loistavasti tarkalle ja tekevälle ihmiselle, joka haluaa pitää myyntiorganisaation monipuoliset tehtävät järjestyksessä ja aikataulussa sekä kehittää toimintaa. Kiire ja tiukat aikataulut sopivat työhön yhtälailla kuin rutiinitehtävät. Työ on itsenäistä, mutta myyntitiimin kanssa yhteistyötä. Työssä pääset hyödyntämään kielitaitoa, suomi ja englanti työkielenä. Ruotsista ja muusta kielitaidosta on etua.

Miksi kannattaa hakea?

Tätä työtehtävää kannattaa hakea, jos sinua kiinnostavat työt vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä rennossa työporukassa. Työnkuva muotoutuu valitun henkilön vahvuuksien mukaan. Pääset tekemään monipuolisia myynnin tukitoimia ja kehittämään järjestelmiä sekä tapaa toimia.

Meistä

Parlok Oy on lokasuojatuotteiden teollinen valmistaja Paraisilla. www.parlok.com

Vuonna 2019 perustettu lahtelainen tytäryhtiö Parlok Trading Oy vastaa Parlok tuotteiden jakelusta Suomen ja Baltian alueille. www.parlok.fi

Parlok Trading Oy on raskaan ajoneuvokaluston komponenttien tekninen tukkukauppa.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä jo tällä viikolla! Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastattelulla.

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Marja Koikkalainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, marja.koikkalainen@hpheimo.fi, 044 777 5102.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.