fbpx

Kesätöihin liha-alan tuotantoon (Haku päättynyt)

logo Tamminen.jpg.png

Kiinnostaako sinua käsillä tekeminen ja työ suomalaisen ruokatuotannon parissa? Haluatko työllistyä perinteikkääseen perheyritykseen, jossa ruoan laatu on kunnia-asia? 

Tule Tammiselle kesätöihin ajanjaksolle 22.5 - 18.8.2023!

Millainen työ on kyseessä?

Monipuoliset työtehtävät sisältävät töitä leikkaamon huollosta ja jatkokäsittelystä lihan pakkaamiseen ja lähettämiseen.
 

Kenelle työ sopii?

Sinulle, joka omaat reippaan ja työhön oikean asenteen, tarkkuutta, huolellisuutta sekä hyvän suomen kielen taidon. Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta. Riittää, että haluat tehdä töitä käsilläsi ja olet valmis käsittelemään lihatuotteita.        18 vuoden ikä ja hyvä fyysinen kunto ovat edellytys työntehtävien menestykselliselle hoitamiselle.

Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 06:00-20:00 välille. Työ on 2-vuorotyötä, työt tehdään viileätilassa (n. 2-5 °C) ja tulet työskentelemään sika-, nauta- ja lammastuotteiden kanssa.

Palkkaus tässä työssä on liha-alan TES:n mukainen eli 11,95–14,41 €/h, aikaisemman kokemuksesi mukaan. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Kesätöissä pääset oppimaan uutta ja saat mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta ammattilaisten kanssa. Työhön järjestetään perehdytys. 

Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jonka missiona on tehdä laatulihaa käsityön leimalla. Tammisen päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla ja tuotteita löytyy ruokakaupoista ja HoReCa-alalta ympäri Suomen.

Liiketoiminnan ytimessä ovat laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, jotka ovat vastuullisesti tuotettuja. Vastuullisuus tarkoittaa Tammisella jokapäiväisiä tekoja ja valintoja alkutuotannosta lopputuotteeseen saakka. Vastuullisuus on myös olennainen osa toimintaa työnantajana – Tamminen on rehti ja reilu työpaikka. Tamminen työllistää yhteensä noin 200 elintarvikealan työntekijää.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! :)

Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Gabriela Levina, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5110, gabriela.levina@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.