fbpx

Tekninen kiinteistönhoitaja (Haku päättynyt)

Oletko monipuolinen kiinteistöhuollon ammattilainen ? Pidätkö asiakaspalvelusta ja ongelmanratkaisusta ?

Etsimme asiakkaallemme Kiinteistöpalvelu A.Vänskä Oy:lle ammattitaitoista ja toimeen tarttuvaa 

Teknistä kiinteistönhoitajaa Tikkurilaan ja lähialueille.


Millainen työ on kyseessä?

Kyseessä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työpäiväsi koostuvat itsenäisesti hoidetuista kiinteistöjen korjaus-, huolto- ja asennustöistä. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin 7 - 15:30, mutta sinulla on valmius osallistua huoltopäivystykseen. 

Kenelle työ sopii?

Sinulla on työkokemusta teknisen kiinteistöhuollon tehtävistä ja soveltuva alan koulutus (esim. kiinteistönhoitaja, LVI/sähköasentaja) tai työn kautta hankittu osaaminen ja kokemus taloteknisistä järjestelmistä.  Sinulta löytyy reipasta palveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä itsenäisesti ja suunnitelmallisesti. Langat pysyvät käsissäsi myös hektisessä työskentely-ympäristössä ja käsittelet näppärästi raportoinneissa tarvittavaa tietotekniikkaa. Työtehtävissä olet tekemisissä kiinteistöjen asukkaiden kanssa, joten sujuva suomen kieli vaaditaan. 

Kiinteistöpalvelu A.Vänskä Oy

Kiinteistöhuolto A. Vänskä Oy on vakaa, luotettava ja hyvämaineinen työnantaja. Tikkurilassa sijaitseva perheyritys on toiminut jo 30 vuoden ajan hoitaen asunto-osakeyhtiöiden ja liikekiinteistöjen ulkoalueita, teknistä kunnossapitoa sekä korjauksia kokeneen ja ammattitaitoisen 10 hengen tiimin avulla. Yrityksen toimintaa ohjaavat periaatteet ovat nopea tavoitettavuus ja vasteaika sekä yhteistyöllä saavutettu kustannustehokkuus taloyhtiön hyväksi.

Miksi kannattaa hakea?

Sinun kannattaa hakea tätä työtehtävää, jos sinua kiinnostaa työt mukavassa, mutkattomassa kiinteistöpalvelualan yrityksessä. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä jatkossa asiakasyrityksemme kirjoille. Tässä työssä palkkasi muodostuu Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan (alk.11,24 € / tunti) riippuen kokemuksestasi ja koulutuksestasi.  

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Hae tehtävään toimittamalla hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi  Kerrothan meille avainosaamisesi ja ammatilliset onnistumisesi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Mari Heino, mari.heino@hpheimo.fi puh. 044 777 5108.