fbpx

Rakennustyöntekijä Uudellemaalle (Haku päättynyt)

Hei Sinä rakennusalan tuore, tai jo kokeneempi tekijä! Etsitkö uusia tuulia? Älä etsi enää, tule meille töihin!

Etsimme rakennusalan työntekijöitä asiakasyrityksellemme Uudellemaalle.

Kenelle työ sopii?

Työhön kuuluu monipuoliset ja vaihtelevat rakennusmiehen työtehtävät. Jos olet remonttitaitoinen, monipuolinen alan osaaja, jolla työkalut pysyvät käsissä, tämä ilmoitus on juuri Sinulle. Hakemamme henkilö on työotteeltaan ahkera, täsmällinen, huolellinen ja omaa hyvät yhteistyötaidot. Koulutus ei tehtäviin ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Voit olla myös työssä oppinut alan monitoimimies. Auttava suomenkielen taito, työturvallisuuskortti ja ajokortti tarvitaan. Ennen kaikkea odotamme Sinulta motivoitunutta asennetta, halua oppia myös uutta sekä itseohjautuvuutta.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä kiinteä kuukausipalkkasi määräytyy TES:n mukaan, sekä kokemuksestasi riippuen. 
  • Kokopäivätyö
  • Työsuhde alkaa Henkilöstöpalvelu Heimo Oy:n kautta. Tämän jälkeen toivomme, että viihdyt tehtävässä ja haluat vakinaistua asiakkaamme riveihin.
  • Hyvät työterveyspalvelut heti käyttöösi

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Heimopäällikkö Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi

 

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä