fbpx

Projektipäällikkö (Haku päättynyt)

Sisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla.

      

Etsimme asiakkaallemme Sisuwoodille, pääkaupunkiseudulle 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan erikoiskalusteiden kokonaisprojekteista suunnittelusta, aikatauluista, asennuksiin. Projektipäällikkönä pääset ratkaisemaan mielenkiintoisia ja monipuolisia projekti- ja asiakaspalvelukokonaisuuksia laadukkaiden erikoiskalusteiden parissa. 

Projektipäällikkönä vastaat asiakasprojekteista kokonaisvaltaisesti yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Odotamme, että koulutuksesi ja kokemuksesi liittyvät rakentamiseen, puusepänteollisuuteen tai projekteihin. Työssä pääset työskentelemään eri sidosryhmien kanssa, sekä yrityksen sisällä, että ulkoisesti.

Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä, ja saat pidettyä aikataulut sekä kulut kurissa. Olet vastuuntuntoinen, omaat tuloksellisen työskentelytavan vaativienkin projektitehtävien parissa. 

Työpiste sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi edelleen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle aluksi määräaikaisen vuokratyösuhteen Heimon kautta ja sen jälkeen mahdollisesti vakituisen työsuhteen Sisuwoodilla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimo, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.