fbpx

CNC-koneen käyttäjä (Haku päättynyt)

Sisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla.

Haemme asiakkaallemme, juvalaiselle erikoispuusepäntehdas Sisuwoodille 

CNC-KONEEN KÄYTTÄJÄÄ


Tule mukaan tekemään laatutyötä hyvässä, reilussa porukassa. 

Tehtävässä pärjäät, kun omaat sorminäppäryyttä, oikean asenteen, halun oppia ja motivaation sekä aitoa kiinnostusta puualaan. 

Toivomme sinulta alan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta puusepänverstaan eri työvaiheista varsinkin CNC-koneista ja palkkikoneista. Olethan oma-aloitteinen ja oppimiskykyinen ja osaat ottaa myös ohjeita vastaan. Toivomme sinulta lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkuutta. Osaathan toimia itsenäisesti, mutta tarvittaessa myös ryhmässä. Osalla työpisteistä tehdään kaksivuorotyötä, joten haemme henkilöä tähän tehtävään, jolla on valmius kaksivuorotyöhön. Työ on aluksi vuokratyösuhde Heimon kautta, siitä on mahdollisuus siirtyä Sisuwoodin kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Jos kiinnostuit paikasta täytäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimo, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.