fbpx

Tuotantotyöntekijät (Haku päättynyt)

Sisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla.

Haemme asiakkaallemme, juvalaiselle erikoispuusepäntehdas Sisuwoodille 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ


Tule mukaan tekemään laatutyötä hyvässä, reilussa porukassa. Työ on kaksivuorotyötä.

Tehtävässä pärjäät, kun omaat sorminäppäryyttä, oikean asenteen ja motivaation sekä aitoa kiinnostusta puualaan. 

Olethan oma-aloitteinen ja oppimiskykyinen ja osaat ottaa myös ohjeita vastaan. Toivomme sinulta lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkuutta. Eduksi katsotaan alan koulutus tai aikaisempi kokemus puusepänverstaan eri työvaiheista, mutta kokemuksen korvaa oikea asenne. Osaathan toimia itsenäisesti, sekä tarvittaessa myös ryhmässä. Työsuhde on aluksi Heimon kautta vuokratyösuhde ja sen jälkeen mahdollisuus siirtyä Sisuwoodin kirjoille.

Jos kiinnostuit paikasta täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimolta, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.