fbpx

Tuotantotyöntekijöitä (Haku päättynyt)

Etsinnässä työtä pelkäämättömiä tuotantotyöntekijöitä metallialan yritykseen Nastolaan!

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä kokoaikatyöhön 2-vuorovalmiudella. 

Kenelle työt sopivat?

Olet reipas, oma-aloitteinen ja työhön tarttuva. Tykkäät tehdä töitä käsilläsi ja tartut tuumasta toimeen. Tuot työyhteisöön mukanasi hyvää mieltä ja tykkäät tekemisen meiningistä. 

Työtehtäväsi riippuu osaamisestasi. Työssä voit päästä esimerkiksi hitsaamaan, polttoleikkaamaan ja tekemään koneistuksia tai hoitamaan muita monipuolisia tuotannon tehtäviä. 

Metallialaan soveltuva koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi, mutta työtehtäviin perehdytetään. Toivomme että olet motivoitunut oppimaan. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella Henkilöstöpalvelu Heimo Oy:n kautta ja tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille, jos työt rullaavat mallikkaasti.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä palkkasi on teknologiateollisuuden TES:n perustuva, mutta osaamisellasi ja työn vaativuudella voit myös vaikuttaa palkkaasi.
  • Kunnon perehdytyksen
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa. Mikäli määräaikainen työsuhteesi ei jatkuisi, lupaamme auttaa sinua uuden työn löytämisessä.
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Hyvät työterveyspalvelut heti käyttöösi
  • Säännölliset työajat ja mahdollisuuden pidempiaikaiseen tehtävään. 
  • Työyhteisö vailla vertaansa!

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.