fbpx

Kiinteistönhoitaja (Haku päättynyt)

Kiinnostaisiko sinua kiinteistöpuolen monipuoliset työtehtävät Lahdessa? Tässä oiva työtehtävä juuri sinulle!

Etsimme asiakasyrityksellemme kiinteistönhoitajaa kokoaikatyöhön ma-pe päivävuoroissa.

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii sinulle, joka tykkäät työskennellä itsenäisesti, omaat hyvän fyysisen peruskunnon ja olet säänkestävä. Olet näppärä käsistäsi ja tarkka työsi jäljestä. Edellytämme B & C-korttia sekä ajoittaista päivystysvalmiutta. Pääasiassa työajat ovat päivävuoroissa ma-pe välillä. Sähköpuolen osaaminen katsotaan eduksi.

Työtehtäviin perehdytetään. Tärkeintä on halusi oppia. 

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä palkkasi on kiinteistöpalvelualan TES:n perustuva, mutta osaamisesi ja työkokemuksesi voi vaikuttaa positiivisesti myös palkkaukseen.
  • Kunnon perehdytyksen
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa. Mikäli määräaikainen työsuhteesi ei jatkuisi, lupaamme auttaa sinua uuden työn löytämisessä.
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Hyvät työterveyspalvelut 
  • Säännölliset työajat ja mahdollisuuden pidempiaikaiseen tehtävään. Asiakkaamme etsii vakituista työntekijää. Alkuun työsuhde on 6kk määräaikaisuus Henkilöstöpalvelu Heimo Oy:n kautta.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.