fbpx

Kahvilatyöntekijä Järvenpään Keilahalliin (Haku päättynyt)

Oletko aina haaveillut rennosta työporukasta ja asiakaspalvelutyöstä? Nautitko vaihtelevista työtehtävistä ja mukavista asiakkaista ?

Haemme asiakasyrityksellemme Järvenpään Keilahallille kahvilatyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin. 
 
Millainen työ on kyseessä?

Pidät huolta keilahallin arjen sujuvuudesta ja asiakkaiden viihtyvyydestä. Työtehtäviäsi ovat kahvilatuotteiden valmistuksen ja myynnin lisäksi mm. varauksien vastaanottaminen, asiakkaiden opastaminen sekä paikkojen siistinä pitäminen.   

Keilahalli on avoinna joka päivä, joten työpäiväsi ja työaikasi vaihtelevat, minimituntimäärän ollessa vähintään 75 t/3 viikkoa. 

Kenelle työ sopii?

Sinusta huokuu asiakaspalveluhenkisyys ja tuot positiiviseen työporukkaan tekemisen meininkiä. Tartut työhön kun työhön ja olet oma-aloitteinen. Arvostamme aiempaa kokemusta kahvilatyötehtävistä, mutta motivoitunut tekijä oppii kyllä nopeasti tehtävät. Eduksi lasketaan myös hygieniapassi ja/tai anniskelupassi. 

Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on reipas asenne sekä työmotivaatio kunnossa.

Järvenpään keilahalli

Keilailun ja biljardinpeluun lisäksi Järvenpään Keilahalli tarjoaa asiakkailleen myös hyvät kokous- ja juhlatilat. Kabinetissa ja saunatiloissa järjestetään mm. synttäreitä, polttareita, pikkujouluja, kokouksia, tyhy-päiviä ja urheilukauden päättäjäisiä.

Miksi kannattaa hakea?

Sinun kannattaa hakea tätä työtehtävää, jos työt mukavassa, mutkattomassa työyhteisössä kiinnostaa. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä jatkossa asiakasyrityksemme kirjoille. Tässä työssä palkkasi muodostuu MaRan TES:n mukaan riippuen kokemuksestasi ja koulutuksestasi.  

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista, olemme sinuun tyhteydessä nopeasti! Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.

Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Heimopäällikkö Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marin tavoittaa puh. 044 777 5108 tai sähköpostitse osoitteesta mari.heino@hpheimo.fi

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.