fbpx

Elintarviketyöntekijä, Lihatukku Harri Tamminen Oy (Haku päättynyt)

Kiinnostaako sinua käsillä tekeminen ja työ suomalaisen ruokatuotannon parissa? Haluatko työllistyä perinteikkääseen perheyritykseen, jossa ruoan laatu on kunnia-asia? Tule Tammiselle työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen.

Millainen työ on kyseessä?

Työnkuva pitää sisällään lihan pakkaamista ja ruhojen vastaanottoa.

Kenelle työ sopii?

Tässä työssä oikea asenne, hyvä fyysinen kunto on avain työn tekemiseen sekä hyvä suomen kielen taito. Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta, mutta aikaisempi kokemus liha-alalta katsotaan eduksi. Kuitenkin riittää, että haluat tehdä töitä käsilläsi ja olet valmis käsittelemään lihatuotteita.

Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 05:00-20:00 välille. Työ on 2-vuorotyötä, työt tehdään viileätilassa (n. 2-5 °C) ja tulet työskentelemään sika-, nauta- ja lammastuotteiden kanssa. Työtehtävä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä työvuorojen takia.

Palkkaus tässä työssä on liha-alan TES:n mukainen eli 11,42–14,41 €/h, aikaisemman kokemuksesi mukaan.

Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jonka missiona on tehdä laatulihaa käsityön leimalla. Tammisen päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla ja tuotteita löytyy ruokakaupoista ja HoReCa-alalta ympäri Suomen.

Liiketoiminnan ytimessä ovat laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, jotka ovat vastuullisesti tuotettuja. Vastuullisuus tarkoittaa Tammisella jokapäiväisiä tekoja ja valintoja alkutuotannosta lopputuotteeseen saakka. Vastuullisuus on myös olennainen osa toimintaa työnantajana – Tamminen on rehti ja reilu työpaikka. Tamminen työllistää yhteensä noin 200 elintarvikealan työntekijää.

Pääset toimimaan kasvavassa organisaatiossa huippuammattilaisten kanssa laadukkaiden tuotteiden parissa. Tarjoamme sinulle haasteita, mahdollisuuksia kehittymiseen, niin työrintamalla kuin ihmisenäkin sekä mahdollisuuden ostaa lihatuotteita henkilökunta hinnoin.

Työt voi aloittaa heti / sopimuksen mukaan ja valinta tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä joten olethan nopea.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! :)

Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5110, mia.aromaa@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.