fbpx

Toimistotyöntekijä (Haku päättynyt)

Lp-Solar Oy on aurinkoenergiaratkaisujen asennukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio Suomessa. LP-Solar Oy asentaa ja suunnittelee aurinkovoimaloita, sähköautojen latausasemia sekä energiahallinnan automaatio- ja varastointiratkaisuja. Toiminta on alkanut vuonna 2014 ja tähän mennessä on tehty noin 1000 asennusta Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Keski-Suomessa ja Etelä-Pohjanmaalla.  Aurinkoenergia-ala on voimakkaassa kasvussa ja LP-Solar on kehittymässä kovaa vauhtia.  Tänä vuonna LP-Solar on yhdistynyt osaksi kansainvälistä 1KOMMA5 konsernia.  Rakettimaisesti kasvava saksalainen puhtaan energian konserni 1KOMMA5 tarjoaa konkreettisen mahdollisuuden hiilineutraaliin tulevaisuuteen. Tänä vuonna konsernin liikevaihdon odotetaan nousevan 600 miljoonaan euroon. 

LP-Solar Oy etsii toimistotyöntekijää Tampereelle. 

Haluaisitko sinä töihin ympäristöteknologian edelläkävijä yritykseen ja olla luomassa hiilineutraalia huomista? Kiinnostaako sinua vaihtelevat toimistotyöt ja mahdollisuus kehittää osaamistasi ja työyhteisöäsi? Tässä olisi sopivalle henkilölle vakituinen työ toimialalla, joka työllistää nyt ja tulevaisuudessa.

Toimistotyöntekijän tehtävänkuvasi on laaja-alainen. Työsi pitää sisällään muun muassa asiakaspalvelua ja asennustiimien työkeikkojen suunnittelua ja aikataulutusta. Lisäksi teet varaston hallintaa, tavaran tilausta sekä ylläpidät toimiston yleistä siisteyttä. Olet yhteydessä niin asennustiimeihin kuin asiakkaisiin, vastaat puhelimeen ja sähköposteihin. Työpaikkasi sijaitsee Kaukajärvellä ja osan työviikosta voit työskennellä etänä. Työsi on kokoaikaista 37,5 tuntia viikossa ja työskentelet arkisin klo 8-16. 

TARJOAMME sinulle

* itsenäisen työn

* hyvän perehdytyksen

* hyvin monipuolisen työnkuvan

* vastuuta osaamisen mukaan

* mahdollisuuden kehittyä ja kehittää työtäsi

* dynaamisen työyhteisön

* vakuutuksen kattamaan vapaa-aikasi ja liikuntaharrastuksesi

* liikunta- ja kulttuurietuja yhteensä 400 euroa vuodessa. 

* halutessasi etätyötä 2-3 päivää viikossa

* kuukausipalkkasi asettuu 2200-2600 euron haarukkaan riippuen osaamisestasi

ODOTAMME sinulta

* aiempaa työkokemusta tehtävään soveltuvasta toimistotyöstä

* kykyä asennustiimien työkohteiden suunnitteluun

* kykyä ripeätahtiseen työskentelyyn

* kykyä löytää ratkaisuja arjen yllättäviin tilanteisiin

* hyviä asiakaspalvelutaitoja puhelimitse ja sähköpostitse

* hyviä tietoteknisiä valmiuksia

* B-ajokorttia

* sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista

* kohtuullista englannin kielen taitoa

ARVOSTAMME

* multitaskaustaitoja

* tietoteknisiä valmiuksia

* kiinnostusta kehittää omaa osaamistasi

* teknistä tai kaupallista koulutusta

* valmiutta aloittaa työt pikaisesti

Jos haluat liittyä mukaan nuorekkaaseen ja kehittyvään työyhteisöön, niin lähetäthän hakemuksesi liitteineen pikaisesti työpaikkailmoituksen linkistä. Huomioithan että, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 6.3.2023. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Heimolta heimopäällikkö Mikko Heino, puh 044 777 5105, mikko.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.