fbpx

Elintarviketyöntekijä Lihatukku Harri Tamminen Oy (Haku päättynyt)

Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jonka missiona on tehdä laatulihaa käsityön leimalla. Tammisen päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla ja tuotteita löytyy ruokakaupoista ja HoReCa-alalta ympäri Suomen.

Liiketoiminnan ytimessä ovat laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, jotka ovat vastuullisesti tuotettuja. Vastuullisuus tarkoittaa Tammisella jokapäiväisiä tekoja ja valintoja alkutuotannosta lopputuotteeseen saakka. Vastuullisuus on myös olennainen osa toimintaa työnantajana –  Tamminen on rehti ja reilu työpaikka. Tamminen työllistää yhteensä noin 200 elintarvikealan työntekijää.

Haemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle Espooseen elintarviketyöntekijää tammi- ja helmikuulle!

Monipuoliset työtehtävät sisältävät töitä leikkaamon huollosta ja jatkokäsittelystä lihan pakkaamiseen ja lähettämiseen.

Menestyksen avaimet

- reipas ja ripeä työote

- tarkkuus

- oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen

- hyvä fyysinen kunto

- sujuva suomen kielen taito
 

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tai koulutuksen liha-alalta. 

Työvuorot tehdään päivävuorossa. Työt tehdään viileätilassa (n. +2-5 astetta). Työhön järjestetään perehdytys. Palkkaus TES/osaamisen mukaan. 

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy,  puh. 044 777 5110, mia.aromaa@hpheimo.fi