fbpx

Kotisiivooja (37,5h/vko) (Haku päättynyt)

Etsitkö vakituista työtä? Sellaista työtä jota voit tehdä päiväsaikaan arkipäivinä? Arvostatko viikonloppuvapaita ja tasaista kuukausipalkkaa? Jos vastasit kyllä, tässä pääset kannustavaan työyhteisöön, jossa opit kotisiivouksen ammattilaiseksi. 

Maksamme sinulle 1800 euron kuukausipalkkaa ja lisäksi tuloksellisesta työstä sinua palkitaan 200 euron kuukausibonuksella. Voit siis tienata 2000 euroa kuukaudessa.  

MEISTÄ

Kotimainen siivousalan perheyritys, jossa on töissä 20 kotisiivoojaa. Työpaikka sijaitsee Valkeakoskella, josta käsin kulku asiakkaisiin tapahtuu firman autolla. 

TARJOAMME sinulle

Vakituisen kokoaikaisen työsuhteen

Turvallisen työpareittain tehtävän työn

Arkisin klo 6-16 sijoittuvan työajan (37.5h/vko)

Työvaatteet ja laadukkaat siivousvälineet

Kattavan perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön

TOIVOMME sinulta

Ahkeruutta ja hyvää fyysistä kuntoa

Hyvää suomen kielentaitoa

Halua sitoutua pitkäjänteisesti työhön

Palvelualttiutta ikäihmisiä kohtaan

Et ole allergikko (pöly ja koira)

ARVOSTAMME

B-ajokorttia

Jätä hakemus työpaikkailmoituksen linkin kautta niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen pian tai soita itsesi töihin. Lisätietoja antaa heimopäällikkö Mikko Heino mikko.heino@hpheimo.fi 044 777 5105.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.