fbpx

Erikoistarvikeliikkeen myyjiä (Haku päättynyt)

Kiinnostaisiko sinua erikoistarvikeliikkeen myyjän työ Lahdessa? Tule meille töihin!

Etsimme kahta erikoistarvikeliikkeen myyjää pääasiassa B2b myynnin pariin. Teknisestä työ- tai koulutustaustasta ja asiakaspalvelukokemuksesta on etua, mutta sinun ei tarvitse olla valmis myynnin ammattilainen. 

Kenelle työ sopii?

Työnkuva on varsin monipuolinen. Tehtävä sopii henkilölle, joka on oma-aloitteinen ja pitää asiakaspalvelutehtävistä. Sinulta löytyy hyvät yhteistyötaidot ja myyntihenkisyyttä. Osaat selvittää asiakkaasi tarpeen ja haluat tarjota hänelle parhainta mahdollista ratkaisua kattavasta tuotevalikoimasta. Edellytämme englannin kielen osaamista.

Työtehtäviin perehdytetään ja pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä kiinteä kuukausipalkkasi määräytyy sopimuksen mukaan kokemuksestasi riippuen. Palkka alkaen 2350-2700€/kk. Osaamisesi karttuessa sinulla on mahdollisuus kasvattaa myös tilipussisi kokoa.
  • Kunnon perehdytyksen
  • Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen tehtävän.
  • Hyvät työterveyspalvelut heti käyttöösi
  • Kokopäivätyö, arkisin
  • Työsuhde alkaa Henkilöstöpalvelu Heimo Oy:n kautta määräaikaisuudella. Tämän jälkeen toivomme, että viihdyt tehtävässä ja haluat vakinaistua asiakkaamme riveihin.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.