fbpx

Osa-aikaisia siivoojia (Haku päättynyt)

Kiinnostaisiko sinua monipuolinen siivous mökki- ja ravintolaympäristössä? Tule meille osa-aikaiseksi siivoojaksi talvisesonkiin!

Etsimme asiakasyrityksellemme osa-aikaisia siivoojia mökki- ja ravintolasiivouksen pariin Hollolaan. Työajat joustavasti: Aamuvuorot klo 5:30-8:00. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa päivää myöhemmin mökkisiivouksen parissa klo 12-14:00.

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii sinulle, joka tykkäät toimia ripeyttä ja huolellisuutta vaativassa siivoustyössä. Olet nopea oppimaan, reipas ja palvelualtis. Arkeesi soveltuu aamupainoitteinen osa-aikatyö, jossa on mahdollisuus tehdä vuoroja myös viikonloppuisin.

Aamupäivän osalta työnkuva on pitkälti ravintolasiivousta. Päivällä työssä pääsee siivoamaan mökkejä ja majoitustiloja.

Sinun ei tarvitse olla valmis paketti vastaavalla työhistorialla. Tärkeintä on halusi oppia. Toivoisimme, että sinulta löytyy B-ajokortti ja oma auto käytöstä.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä palkkasi on kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen perustuva, riippuu hieman kokemuksestasi.
  • Kunnon perehdytyksen ja koko talvisesongin ajan kestävän työsuhteen maaliskuun loppuun 2023 saakka.
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa. Määräaikaisen työsuhteen päätyttyä autamme halutessasi sinua löytämään uuden tehtävän.
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Hyvät työterveyspalvelut heti käyttöösi
  • Säännölliset työajat
  • Mahtavan tiimin ympärillesi. :)

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.