fbpx

Pienkonekorjaaja (Haku päättynyt)

Penope on teollisuuden ratkaisutoimittaja – Penope toimittaa tehokkaat ja joustavat tuotantokoneet ja –linjat puu-, alumiini- ja muoviteollisuuteen. Tekninen osasto huolehtii koneiden asennuksesta ja huollosta, jotta asiakkaat voivat keskittyä kannattavaan tuotantoon. Penopella on yli 40 vuoden kokemus projektitoimituksista ja maailman johtavien konevalmistajien edistyksellisestä teknologiasta. 

Etsimme asiakkaallemme Penopelle vahvaan ja kasvavaan tiimiin

Pienkonekorjaajaa

Etsimme osaavaa ja näppäräsormista, tekniikasta ymmärtävää henkilöä korjaamaan ja huoltamaan pienkoneita. 

Toivomme sinulta monipuolisen teknisen osaamisen lisäksi myös yhteistyökykyä, joustavuutta ja kiireen sietokykyä. 

Eduksi katsotaan osaaminen polttomoottorikoneista. Nautit siitä, kun löydät pienkoneesta vian ja saat sen taas toimimaan. Penopella korjataan mm. akkuporat, akkunaulaimet, iskuporakoneet yms. 

Penopella on mahtavat työkaverit ja loistava työilmapiiri, tule mukaan osaksi Penopen huoltotiimiä! Työ on päivätyötä ma-pe. Bussilla töihin kulkeminen onnistuu hyvin Lahden keskustasta. Tehtävään haetaan kokopäiväistä työntekijää, mutta osa-aikaista työtä hakevat myös huomioidaan. Työsuhde on aluksi Heimon kautta vuokratyöpaikka, mutta on mahdollisuus siirtyä Penopen kirjoille 6 kk:n työsuhteen jälkeen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytäthän hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.